Leeftijd: 34.
Lengte: 175 cm.
Gewicht: 75 kg.
Body type: Normaal.
BH maat: D.
Kleur ogen: Bruin.
Haarkleur: Blond.
Nationaliteit: Nederlands.
Sexuele voorkeur: Bisexueel.
Talen: Nederlands, Engels.
Favoriete kleur: Groen
Parfum: Chanel Allure.

 

Hoi! Ik ben Kate, een spontane Nederlandse dame.

 

Ik ben van nature chaotisch en houd mezelf op koers door overal lijstjes voor te hebben! Ik heb een veeleisende baan en een strak schema buiten mijn ondeugende escapades en je kunt me vaak vinden in een van mijn favoriete koffietentjes, werkend op mijn laptop.

 

Ik geniet graag van een kop thee of een latte en af en toe een glas wijn, terwijl ik contacten leg met allerlei soorten mensen.

 

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de rust van de natuur. Ik volg een sjamanistisch pad en probeer mezelf zo vaak mogelijk op te laden met mijn blote voeten in het gras. Het draait allemaal om balans.

 

Ik ben loyaal aan het idee dat je moet genieten van wat je doet!

 

Ik pas me gemakkelijk aan elke situatie aan en neem je graag mee op een klein avontuur. Laten we een date plannen!

Tarieven

Escort

(Jouw locatie)

Ik vergezel je graag bij je thuis of in je hotelkamer. Ik richt me voornamelijk op heren in de omgeving van Utrecht, maar ik reis door heel Nederland.

 

(*minimale boeking kan variëren)

Vanaf €200 for an hour

Hotel or wellness

(Fully arranged)

Ik ontvang niet bij mij thuis, maar ik regel graag een hotel, appartement of prive spa voor onze date vergoeding. Wil je dat ik een locatie regel? Boek een van deze specials!

Vanaf €465 voor 2 uur

Incall

Af en toe plan ik meerdere dates op een dag op verschillende ontvangstlocaties, maar dit is een zeldzame gelegenheid. Dit soort dates zijn geschikt voor de heren die me willen ontmoeten voor een korte kennismaking, voor ze een langere date willen boeken.

Vanaf €200 voor 1 uur

Geen creditcard of paypal?

 

Doe je (aan)betaling via iDeal en neem contact met me op via mail/whatsapp om je date in te plannen.

Benieuwd naar mijn menu in de slaapkamer? Ik ben geen restaurant. Trouwens... Is het niet veel leuker om elkaar te verkennen en gewoon te voelen waar onze fantasieën ons brengen?

 

Ik ben zachtaardig, gepassioneerd en geef prioriteit aan het aangaan van verbindingen met mensen waar je je prettig bij voelt. De mensen met wie ik tijd doorbreng, waarderen het belang van zinvolle connecties, of het nu een kort en gepassioneerd intermezzo is of iets blijvends.

Geen creditcard of paypal?

 

Doe je (aan)betaling via iDeal en neem contact met me op via mail/whatsapp om je date in te plannen.

Blog

FAQ

 

WANNEER KAN IK JE ZIEN?

Aangezien ik een druk leven heb buiten deze avonturen, ben ik zelden beschikbaar voor afspraken op dezelfde dag. Ik plan graag wat verder vooruit.

 

Over het algemeen ben ik beschikbaar tussen 08:00 uur en (beginnend vóór) 22:00 uur.

 

Hoewel ik zou willen dat ik 's avonds op mijn best was, ben ik een echt ochtendmens. Ik kijk graag samen naar een prachtige zonsopgang of geniet van een heerlijk ontbijt op bed.

 

Vooruit plannen wordt ten zeerste aanbevolen om een kans te hebben op een date!

 

SCREENING

Screening is verplicht voor alle nieuwe lovers! Ik begrijp je zorgen, dus ik probeer het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Mijn manier van screenen heeft geen enkele invloed op je privéleven en niemand zal het merken!

 

Vul alle gevraagde informatie in om het proces te stroomlijnen.

 

Je gegevens worden met de grootste zorg en altijd vertrouwelijk behandeld. Ik vraag niet veel, ik wil gewoon weten met wie ik afspreek. Dit proces is voor onze wederzijdse veiligheid en stelt ons allebei in staat om ons veilig te voelen bij elkaar.

 

Wanneer je volledige screening informatie stuurt, heb ik er vertrouwen in dat je mijn grenzen respecteert. Er is echt niets aantrekkelijker dan een bewonderaar die dit proces pijnloos maakt.

  • Ik accepteer referenties als een manier om te screenen, en ik ben ook referentie-vriendelijk als je iemand anders wilt zien na onze date.
  • Als je geen referenties hebt, omdat dit nieuw voor je is, geen zorgen! Ik heb nog een paar opties om te screenen.
  • Voor koppels moeten beide partijen screenen.
  • Wilt je de details van onze tijd samen bespreken? Voltooi eerst mijn screening!

WAT MOET IK DOEN OM EEN DATE MET JE TE BOEKEN?

Vul mijn boekingsformulier in. Geef me een nette introductie en referenties van iemand die je recent gezien hebt, als je die hebt. Ook zou een beetje informatie over wat voor soort date je met mij hoopt te hebben fijn zijn.

 

SPREEK JE AF MET KOPPELS?

Ik hou van dates met koppels!

 

Of dit nu jullie eerste trio is of jullie ervaren swingers zijn.. Ik ben graag jullie unicorn! Ik vind het belangrijk dat iedereen op dezelfde lijn zit en even enthousiast is over date.

 

Ik ben daarom NIET beschikbaar als verjaardags-/jubileumgeschenk. Stel jezelf apart van elkaar voor om de screening te voltooien! Zodra ik van jullie allebei heb gehoord, zal ik een groeps-mail / chat starten, zodat we onze tijd samen kunnen plannen, samen.

 

Er zijn geen extra kosten voor koppels!

 

ZIE JE MENSEN ALS IK?

(wettelijke) leeftijd, geslacht, geaardheid, ras, grootte en handicap spelen geen rol bij mijn beslissing om iemand wel of niet te zien.

 

Ik ben biseksueel en heb ervaring met lovers van alle geslachten en alle lichamen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ik voor iedereen een veilige ruimte creëer.

 

Houd er wel rekening mee dat niet al mijn locaties rolstoeltoegankelijk zijn. Dus als je een handicap hebt, laat het me dan van tevoren weten, zodat we onze date dienovereenkomstig kunnen plannen.

Stuur me een bericht

VERZEND

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.