1 3

Welkom!

Hoi! Ik ben Kate, een spontane Nederlandse dame.

Ik ben van nature chaotisch en houd mezelf op koers door overal lijstjes voor te hebben! Ik heb een veeleisende baan en een strak schema buiten mijn ondeugende escapades en je kunt me vaak vinden in een van mijn favoriete koffietentjes, werkend op mijn laptop.

Ik geniet graag van een kop thee of een latte en af en toe een glas wijn, terwijl ik contacten leg met allerlei soorten mensen.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de rust van de natuur. Ik volg een sjamanistisch pad en probeer mezelf zo vaak mogelijk op te laden met mijn blote voeten in het gras. Het draait allemaal om balans.

Ik ben loyaal aan het idee dat je moet genieten van wat je doet!

Ik pas me gemakkelijk aan elke situatie aan en neem je graag mee op een klein avontuur. Laten we een date plannen!


Hotel of wellness (volledig verzorgd)

Incall (mijn ontvangstlocatie)

Outcall (jouw locatie)

Af en toe plan ik meerdere dates op een dag op verschillende ontvangstlocaties, maar dit is een zeldzame gelegenheid. Dit soort dates zijn geschikt voor de heren die me willen ontmoeten voor een korte kennismaking, voor ze een langere date willen boeken.

1 uur: €200

2 uur: €400
3 uur: €510
4 uur: €630
6 uur: €920

Ik ontvang niet bij mij thuis, maar ik regel graag een hotel, appartement of prive spa voor onze date vergoeding. Wil je dat ik een locatie regel? Boek een van deze specials!

2 uur hotel: €465
3 uur hotel: €610
4 uur hotel: €755
6 uur hotel: €1.070

2 uur wellness: €565
3 uur wellness: €735
4 uur wellness: €880
6 uur wellness: €1.220

Ik vergezel je graag bij je thuis of in je hotelkamer. Ik richt me voornamelijk op heren in de omgeving van Utrecht, maar ik reis door heel Nederland.

(*minimale boeking kan variëren)

2 uur: €400
3 uur: €510
4 uur: €630
6 uur: €920

Book Now

Book Now

Book Now


Blog

Blog

New layout

Blog

Healthy living | Gezond leven

Blog

Why I don’t like reviews | Waarom ik niet van recensies houd

FAQ

Wanneer kan ik je zien?

Screening

Screening is verplicht voor alle nieuwe lovers! Ik begrijp je zorgen, dus ik probeer het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Mijn manier van screenen heeft geen enkele invloed op je privéleven en niemand zal het merken!

Vul alle gevraagde informatie in om het proces te stroomlijnen.

Je gegevens worden met de grootste zorg en altijd vertrouwelijk behandeld. Ik vraag niet veel, ik wil gewoon weten met wie ik afspreek. Dit proces is voor onze wederzijdse veiligheid en stelt ons allebei in staat om ons veilig te voelen bij elkaar.

Wanneer je volledige screening informatie stuurt, heb ik er vertrouwen in dat je mijn grenzen respecteert. Er is echt niets aantrekkelijker dan een bewonderaar die dit proces pijnloos maakt.

  • Ik accepteer referenties als een manier om te screenen, en ik ben ook referentie-vriendelijk als je iemand anders wilt zien na onze date.
  • Als je geen referenties hebt, omdat dit nieuw voor je is, geen zorgen! Ik heb nog een paar opties om te screenen.
  • Voor koppels moeten beide partijen screenen.
  • Wilt je de details van onze tijd samen bespreken? Voltooi eerst mijn screening!

Aangezien ik een druk leven heb buiten deze avonturen, ben ik zelden beschikbaar voor afspraken op dezelfde dag. Ik plan graag wat verder vooruit.

Over het algemeen ben ik beschikbaar tussen 08:00 uur en (beginnend vóór) 22:00 uur.

Hoewel ik zou willen dat ik 's avonds op mijn best was, ben ik een echt ochtendmens. Ik kijk graag samen naar een prachtige zonsopgang of geniet van een heerlijk ontbijt op bed.

Vooruit plannen wordt ten zeerste aanbevolen om een kans te hebben op een date!

Wat moet ik doen om een date met je te boeken?

Vul mijn boekingsformulier in. Geef me een nette introductie en referenties van iemand die je recent gezien hebt, als je die hebt. Ook zou een beetje informatie over wat voor soort date je met mij hoopt te hebben fijn zijn.

Zie je mensen als ik?

(wettelijke) leeftijd, geslacht, geaardheid, ras, grootte en handicap spelen geen rol bij mijn beslissing om iemand wel of niet te zien.

Ik ben biseksueel en heb ervaring met lovers van alle geslachten en alle lichamen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ik voor iedereen een veilige ruimte creëer.

Houd er wel rekening mee dat niet al mijn locaties rolstoeltoegankelijk zijn. Dus als je een handicap hebt, laat het me dan van tevoren weten, zodat we onze date dienovereenkomstig kunnen plannen.

Contact

Wil je meer informatie, of liever telefonisch reserveren, dan kun je mij bereiken door een bericht te sturen op +31619519883. Je kunt me bereiken via sms, whatsapp of signal. Geen telefoontjes!