🇬🇧 Time to get back to normal. I had a wonderful time on vacation. I enjoyed a few parties and the company of good friends, but also took time to recover from the past year. Unfortunately, the news that things went completely out of hand at the dog sitter overshadowed this happy feeling a bit, but last week I took the time to spoil my dogs to bits and let them get used to normal life at home again. Now I still have to get into the rhythm myself… As already announced, an exciting time is starting for me, because I will begin a new studie. That is why I am less and less available. So book your date on time! At the moment I am still available in October and November on the following days.

A date at your location OR a fully arranged date for which I arrange the location is still possible on:

October 25
October 26
October 28

November 1
November 2
November 3
November 16
November 17
November 23
November 24
November 25
November 28
November 29
November 30

BOOK NOW

 

🇳🇱 Tijd om de draad weer op te pakken. Ik heb een heerlijke tijd gehad op vakantie. Ik heb genoten van feestjes en vrienden om me heen, maar ook tijd genomen om bij te komen van het afgelopen jaar. Helaas overschaduwde het nieuws dat het mis was gegaan bij de hondenoppas dit blije gevoel een beetje, maar de afgelopen week heb ik de tijd genomen om ze flink te verwennen en weer te laten wennen aan het gewone leven thuis. Nu moet ik zelf nog in het ritme komen… Zoals al aangekondigd begint er een spannende tijd voor me, omdat ik de studieboeken weer in duik. Ik ben daarom steeds wat minder beschikbaar. Boek je date dus op tijd! Op dit moment ben ik in oktober en november nog beschikbaar op onderstaande dagen.

Een date op jouw locatie OF een volledig verzorgde date waarvoor ik de locatie regel kan nog op:

25 oktober
26 oktober
28 oktober

1 november
2 november
3 november
16 november
17 november
23 november
24 november
25 november
28 november
29 november
30 november

BOEK NU
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *