🇬🇧 Did I say recently that my life would go ‘back to normal’? Geez, I was wrong! It just keeps getting busier. In concrete terms, this means that I will have less and less availability. I have a full life beside this adventure and every now and then I will also have to take some rest (whether I like it or not..). So if you want to be sure of a date, book on time!

A date at your location OR a fully arranged date for which I arrange the location is still possible on:

July 6
July 7
July 11
July 12
July 13
July 20
July 22
July 25
July 27
July 28

BOOK NOW

Would you prefer to visit me at an incall location? I’m available in Den Bosch on:

June 22
June 23

BOOK NOW

 

🇳🇱 Zei ik pasgeleden dat mijn leven weer ‘back to normal’ zou gaan? Jeetje, wat zat ik er naast! Het wordt alleen maar steeds drukker. Concreet betekend dat, dat ik steeds minder beschikbaar ga zijn. Ik heb een vol leven naast dit werk en af en toe zal ik toch ook mijn rust moeten nemen (of ik dat nu leuk vind of niet..). Dus wil je zeker zijn van een date, boek dan op tijd!

Een date op jouw locatie OF een volledig verzorgde date waarvoor ik de locatie regel kan nog op:

6 juli
7 juli
11 juli
12 juli
13 juli
20 juli
22 juli
25 juli
27 juli
28 juli

BOEK NU

Wil je liever op visite bij mij? Dan kan dat in juni in Den Bosch op:

22 juni
23 juni

BOEK NU

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *